top of page

Woningen strippen en afbreken met kennis van zaken

Kleine en grote afbraakwerken in de provincie Antwerpen

Als onderdeel van een renovatie of een bouwproject zijn goed uitgevoerde afbraakwerken cruciaal.

Afbraakwerken mogen nooit een risico zijn en moeten met kennis van zaken uitgevoerd worden. Daarom werken we bij Forwarding Team BV met mensen die inzicht hebben in het afbreken van woningen of delen van woningen. Het Forwarding Team BV voert ieder project uit met de grootste zorg en garandeert een vlot verloop

Forwarding Team BV is uw aannemer voor kleine en grote afbraakwerken in de provincie Antwerpen. Afbraakwerken doen we steeds volgens afspraken die we op voorhand met u maken.

We zijn gespecialiseerd in diverse soorten afbraakwerken:

Uitbreken van badkamers of toiletten

Wegnemen van valse plafonds, ramen of oude trappen

Strippen van woningen

Uitbreken van delicate constructies waarbij we de nodige

ondersteuning voorzien

Strippen en slopen van muren en woningen: veilig en efficiënt

Een bestaande woning strippen is eveneens een specialiteit van Forwarding Team BV. Hierbij behouden we de originele muren en constructie van een woning, maar nemen we letterlijk al het overbodige weg. Dit zijn dan bijvoorbeeld de ramen, de deuren, het pleisterwerk, schrijnwerk en de vloer bijvoorbeeld. Hebben wij dit werk gedaan, dan kunt u de woning volledig naar uw zin renoveren.

Daarnaast heeft Forwarding Team BV ook een ruime ervaring in het slopen van woningen.

Hierbij maken we een perceel volledig vrij en klaar voor een nieuw bouwproject. We zorgen steeds voor een nette en een veilige werf, waarbij we alle afval op een efficiënte en ecologische manier afvoeren.

Plant u stripwerken of sloopwerken in de provincie Antwerpen? Grote of kleine afbraakwerken? Contacteer dan Forwarding Team BV voor een vrijblijvend plaatsbezoek en offerte.

bottom of page