Volledige badkamerrenovatie

Na verschillende jaren van dagelijks gebruik kan uw badkamer wel eens een renovatie gebruiken. Dan is het moment aangebroken om Forwarding Team in te schakelen. Het bedrijf uit Deurne voert algemene bouwwerken uit van de sloopwerken tot de inrichting van uw badkamer. De renovatie zal meteen geslaagd aanvoelen.

Afbraak en inrichting

Om over een overzichtelijke werf te beschikken, regelt de zaak eerst de uitbraak van de oude badkamer. Wanneer het puin is verwijderd begint de inrichting met het plaatsen van de tegels, vloeren en leggen van de plafonds.

Sanitair

U zal zalig kunnen baden en wassen met uw toekomstige sanitaire toepassingen. Hiervoor installeert Forwarding Team de inloopdouches, baden, toiletten en wastafels. Dit gaat eventueel gepaard met het leggen van nieuwe leidingen.

Verwarming

In de hele woning maar zeker ook in de badkamer legt Forwarding Team uw verwarming. Het leggen van leidingen en het plaatsen van radiatoren wordt tot in de puntjes verzorgd. Vraag Forwarding Team eveneens om uw zuinige verwarmingsketel of boiler te installeren.

Contact

Tijd om iets te ondernemen in uw badkamer? De badkamerrenovatie vanuit Deurne is in aantocht dankzij de allesomvattende service van Forwarding Team.