Elektriciteit vernieuwen met Forwarding Team

Een belangrijk onderdeel tijdens de renovatiewerken is ongetwijfeld de elektriciteit. Uw netwerk moet aangepast zijn aan uw hedendaagse gebruiken en mag zeker niet verouderd zijn. Daarom is Forwarding Team uit Deurne uw geschikte aannemer om de elektriciteit te vernieuwen.

Elektriciteitsplan

Om overzichtelijk aan de slag te gaan wordt er eerst een elektriciteitsplan opgemaakt wanneer u alle elektriciteit vernieuwt. Een dergelijk plan is trouwens ook nodig wanneer u een keuring laat uitvoeren. Voor de opmaak ervan kan u aangeven waar en welke stopcontacten en schakelaren u wil.

Leidingen leggen

Om nog vele jaren te voldoen aan uw eisen is het aan te raden om ook uw elektrische leidingen of bedradingen te vernieuwen. Forwarding Team doet dit tegelijkertijd met de algemene bouwwerken. De oude draden worden uit de muren verwijderd en vervangen. Ook bijkomende bedrading wordt gelegd.

Stopcontacten en verlichting

Uiteindelijk wordt er gezorgd dat alle stopcontacten, lichtschakelaren en lichtpunten zijn geïnstalleerd voor een feilloze aansluiting. Forwarding Team regelt de volledige aansluiting met het plaatsen van de zekeringskast met voldoende zekeringen en een aarding.

Contact

Reken op een ervaren elektricien om uw elektriciteit te vernieuwen. In Deurne regelt u hiervoor meteen een afspraak met Forwarding Team.