Ramen plaatser

Forwarding Team uit Deurne begeleidt u van de eerste gesprekken tot en met de plaatsing in uw keuze voor nieuwe ramen en deuren. Deze keuze is niet eenvoudig aangezien dit buitenschrijnwerk de uitstraling van uw woning mee bepaald. Maar met het Antwerpse bedrijf beschikt u over alle troeven voor een mooi resultaat.

Kiezen uit catalogus

Tijdens de renovatiewerken staat u ongetwijfeld voor de keuze om nieuwe ramen en deuren te bestellen. De mogelijkheden zijn onbeperkt maar de ervaren ramen plaatser van Forwarding Team staat u bij met alle advies. Er wordt gewerkt vanuit een overzichtelijke catalogus van de leverancier.

Alle materialen

Door samen te werken met Forwarding Team beschikt u over een brede waaier aan mogelijkheden. Hout, pvc, aluminium of zelfs gewapende deuren. Alle mogelijke materialen voor uw ramen en deuren kunnen worden gemaakt en geplaatst. Alles gebeurt op maat van uw wensen, budget en stijl van de woning.

Opmeten en plaatsen

Wanneer u uw keuze heeft gemaakt regelt Forwarding Team verder alles voor u. De ramen plaatser uit Deurne komt naar u toe voor nauwkeurige opmetingen zodat de ramen en deuren in productie kunnen gaan. Bij levering wordt, na de sloopwerken van de oude ramen, de nieuwe vakkundig geplaatst en afgewerkt.

Contact

Telefoneer meteen naar Forwarding Team wanneer u nieuwe ramen en deuren nodig heeft. U mag rekenen op een klantvriendelijke service vanaf de eerste gesprekken tot de plaatsing.