Renovatiewerken door één aannemer

Kies voor vlotte en stipte verbouwingswerken door samen te werken met Forwarding Team uit Deurne. Met slechts één aansprekingspunt worden alle renovatiewerken uitgevoerd. De zaak voert algemene bouwwerken uit van het plaatsen van bekistingen tot de schilderwerken.

Eén kamer tot volledige woning

Na de eventuele sloopwerken, die Forwarding Team ook voor u doet, pakt het bedrijf de verbouwingswerken voor uw woning aan. Wenst u één kamer in het nieuw te zetten of moet uw volledig huis een nieuwe look krijgen? In beide gevallen regelt Forwarding Team de werken van A tot Z.

Metselwerken

De diensten van Forwarding Team zijn erg uitgebreid. Uw bouwterrein wordt klaar gemaakt, de funderingen worden gegoten en het bouwen kan met de metselwerken beginnen. Een aanbouw aan uw woning, nieuwe binnenmuren tot een tuinhuis, u vraagt het gewoon aan uw veelzijdige aannemer.

Hoogstaande afwerking

Voor de inrichting van uw kamers levert Forwarding Team u een kwaliteitsvolle afwerking af. De elektriciteit vernieuwen, verlaagde plafonds leggen, vloeren, sanitair plaatsen, timmerwerken tot de schilderwerken, u mag steeds rekenen op stipte werken. De werf wordt ook netjes schoongemaakt na de werken.

Contact

Heb vertrouwen in uw nakende renovatiewerken. In Deurne en ruime omgeving staat Forwarding Team meteen voor u klaar wanneer u de zaak nu belt voor een eerste afspraak.