Sloopwerken: Woningen strippen en afbreken met overzicht

Vóór de eigenlijke renovatiewerken staat u dikwijls nog voor stevige afbraakwerken. Dit is niet altijd de leukste job en zeker niet de veiligste afhankelijk van de grootte van de sloopwerken. Vanuit Deurne komt Forwarding Team naar u toe voor veilige en overzichtelijke breekwerken.

Kleine afbraakwerken

De zaak verzorgt kleine afbraakwerken zoals het verwijderen van binnenmuren. Ook het strippen van één kamer met het uitbreken van de plafonds laat u aan Forwarding Team over. De firma uit Deurne voert eveneens uw badkamerrenovatie uit nadat het eerst uw oude badkamer zorgvuldig heeft uitgebroken.

Woning strippen

Vertrouw eveneens op de Antwerpse bouwfirma voor het volledig strippen van de woning. Wanneer een uitgebreide renovatie zich aandient en enkel de buitenmuren en de noodzakelijke draagmuren moeten blijven staan, zijn de sloopwerken van Forwarding Team uw oplossing.

Afbreken van woning

Tot slot is Forwarding Team ook uw partner voor de grove middelen. Is uw woning beter gediend door een totale sloop om nadien netjes met de opbouw te beginnen, dan breekt het bedrijf de volledige woning af, inclusief het weer bouwrijp maken van het terrein.

Contact

Neem contact op met Forwarding Team voor vlekkeloze afbraakwerken. De sloop wordt tot in de details voorbereid en veilig uitgevoerd.