top of page

Dringende herstelling nodig in de provincie Antwerpen? Bel Forwarding Team BV

Zeven dagen per week paraat voor grote en kleine herstellingen

Forwarding Team BV staat in voor dringende herstellingen in en rond het huis.

We zijn zeven dagen per week en de klok rond bereikbaar voor u als klant als er een dringende herstelling nodig is in de provincie Antwerpen

Heeft u te maken met de volgende problemen in de provincie Antwerpen? Bel dan Forwarding Team BV voor een vakkundige herstelling van:

een lek in het dak, waardoor regen naar binnen sijpelt

een gesprongen waterleiding

een verstopping van het sanitair

een elektrisch probleem zoals een defecte schakelaar of stopcontact

Brede ervaring en diverse specialisaties

Forwarding Team BV is van alle markten thuis. We hebben een brede kennis op diverse vlakken en weten daardoor snel wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren om een probleem op te lossen. Doet u een beroep op Forwarding Team BV, dan weet u zeker dat de juiste persoon komt om een bepaald probleem op te lossen. We hebben een grote stock van wisselstukken en vervangstukken binnen handbereik, waardoor we snel tot een oplossing komen.

Een ongeluk of pech in huis komt altijd ongelegen.

Dit kan bijvoorbeeld in het weekend gebeuren, op feestdagen of tijdens vakantieperiodes. Forwarding Team BV is echter altijd bereikbaar om dringende herstellingen en interventies uit te voeren aan sanitair, elektriciteit of daken.

Dringende herstelling nodig in de provincie Antwerpen? Bel ons en wij komen ter plaatse om het probleem snel en doeltreffend op te lossen.

bottom of page