top of page

Volledige badkamerrealisatie en aanleg verwarming in Antwerpen

Voor al uw vragen omtrent sanitair klik hier.

Plaatsen van inloopdouches, baden, toiletten en wastafels met perfecte afwerking

Forwarding Team BV realiseert uw droombadkamer

Wij kennen alle kneepjes van het vak als het aankomt op het aanleggen van nieuwe leidingen, het aanpassen van afvoerbuizen of het plaatsen van wastafels, douches en baden. Het sanitair is een belangrijk deel van uw woning. In uw badkamer komt u volledig tot rust na een lange dag. Laat daarom de aanleg of de renovatie van sanitair over aan Forwarding Team BV.

Een greep uit de vele werken die Forwarding Team BV voor u uitvoert:

plaatsen van inloopdouches

plaatsen van baden

plaatsen van toiletten

plaatsen van wastafels

renovaties in bestaande sanitaire ruimtes

Zowel grote als kleine sanitaire werken in de provincie Antwerpen.

Forwarding Team BV is specialist in grote en kleine sanitaire werken. Wij realiseren uw droombadkamer, maar komen met evenveel inzet bij u langs om een kraan te herstellen of een afvoer te vernieuwen. Wenst u een bijkomende kraan of wilt u een stuk van een leiding vervangen, dan doet u eveneens een beroep op ons.

Naast het realiseren en renoveren van badkamers zijn we ook uw partner voor het aanleggen van verwarming.

We plaatsen nieuwe radiatoren en voorzien verwarmingsketels en boilers. Hier kunnen we voor u ook kleine en dringende herstellingen uitvoeren of het onderhoud voor onze rekening nemen.

Heeft u een loodgieter nodig voor renovatiewerken aan uw badkamer? Of wenst u nieuwe leidingen aan te leggen? Bel dan Forwarding Team BV voor een gratis offerte.

bottom of page