top of page

Kleine en grote elektriciteitswerken in de provincie Antwepen

Plaatsen van schakelaars, stopcontacten of volledig nieuwe elektriciteitskringen

Forwarding Team BV is specialiseerd in het aanleggen van elektriciteit.

Bij ons zit u goed voor een totaalpakket van elektriciteitswerken. Bij het volledig renoveren van een woning beginnen we met het opstellen van een elektriciteitsplan. Hierbij bepalen we in samenspraak met u als klant waar en hoeveel stopcontacten er moeten komen. Daarna leggen we de elektriciteitsleidingen aan en voorzien we de aansluitingen op de zekeringskast.

In samenspraak met de klant bepalen we de beste plaats waar nieuwe lichtschakelaars mogen komen en waar we verlichtingspunten voorzien op het plafond of aan de muur. We slijpen hiervoor de nodige ruimte in de muren, waarbij we steeds oog hebben voor veiligheid en netheid.

Geen zorgen bij elektriciteitswerken

Ook voor het opstellen van elektriciteitsschema’s van uw bestaande elektriciteit en de bijhorende keuring kunt u bij Forwarding Team BV terecht. Hiervoor werken we samen met een vaste keuringsinstantie. Na afloop van de elektriciteitswerken zorgen we dan ook voor een afspraak met de keurder. Doet u een beroep op ons, dan heeft u als klant geen zorgen als het op elektriciteitswerken aankomt. Wij nemen alles voor onze rekening en u kunt genieten van het comfort in uw woning.

Onze activiteiten beperken zich niet alleen tot nieuwe elektriciteitsleidingen aanleggen.

Forwarding Team BV is zeven dagen per week en de klok rond paraat om herstellingen uit te voeren. We herstellen bijvoorbeeld defecte stopcontacten of schakelaars in de provincie Antwerpen.

Wenst u een beroep te doen op echte vakmensen als het op elektriciteit aankomt? Aarzel dan niet en neem contact op met Forwarding Team BV voor meer informatie.

bottom of page