top of page

Forwarding Team BV: expert in dakwerken

Plaatsing van platte daken en isolatie van bestaande platte daken

Het plaatsen van platte daken is een vak op zich.

Door onze jarenlange ervaring weten we bij Forwarding Team BV als geen ander hoe we een goed geïsoleerd plat dak moeten plaatsen.

We werken volgens een manier die al vele jaren onze klanten gelukkig maakt.

Eens we uw dak gelegd hebben, geniet u van een heerlijke warmte in de winter en houdt u het koel in de zomer. Waterlekken behoren tot de verleden tijd.

Alvorens we een prijs voor een nieuw dak bepalen, komen we bij u langs om de woning of de situatie ter plaatse te bekijken. Zo komen we tot een juist beeld en weten we wat er precies nodig is. Op basis daarvan stellen we een vrijblijvende en gratis offerte op die u in alle rust kunt doornemen. Eens u een offerte goedkeurt, weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Forwarding Team BV is specialist in diverse soorten platte daken

In  de provincie Antwerpen, en vooral in Deurne, Schoten, Wommelgem, Wijnegem, Borgerhout en Merksem, verzorgen we de aanleg en de renovatie van platte daken.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse technieken:

Warme platte daken, met isolatiemateriaal aan de buitenkant van het plat dak

Koude platte daken, met isolatiemateriaal aan de binnenkant van het dak

Omgekeerde platte daken, hierbij plaatsen we het isolatiemateriaal als een extra laag op de bestaande dakbedekking

Wij kijken steeds wat de beste oplossing is voor uw woning en zorgen voor het beste comfort en de meest optimale isolatiewaarde.

Wenst u werk te maken van een nieuw dak of de renovatie van een plat dak in de provincie Antwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een plaatsbezoek.

bottom of page