top of page

Grote en kleine renovatiewerken in de provincie Antwerpen

Forwarding Team BV realiseert uw droomwoning

Forwarding Team BV is uw partner voor kleine en grote renovatiewerken.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse types van renovatiewerken. Zowel voor kleine verbouwingen als voor totaalrenovaties doet u een beroep op onze vakkennis en ruime ervaring

Een greep uit de soorten renovatiewerken waarin wij gespecialiseerd zijn:

Badkamerrenovatie in de provincie Antwerpen

Valse wanden en plafonds in de provincie Antwerpen

Gyprocwanden in de provincie Antwerpen

Kleine en grote metselwerken in de provincie Antwerpen

Metselwerken en plaatsen van gipswanden in de provincie Antwerpen

Dankzij een renovatie of een aanbouw aan uw woning creëert u aanzienlijk wat plaats. Wij verbouwen bijvoorbeeld oude koterijen tot volwaardige leefruimtes met een plat dak met voldoende licht en lucht. Zo geniet u in no time van uw droomwoning in Antwerpen.

Zowel kleine als grote metselwerken, het plaatsen van Gyproc en de eventuele plaatsing van leidingen en elektriciteitskabels vertrouwt u stuk voor stuk toe aan Forwarding Team BV. Na de noodzakelijke sloop- en afbraakwerken verbouwen we uw woning en werken deze tot in de puntjes af. Verlaagde plafonds, vloeren, schrijnwerk; daarvoor mag u op ons rekenen. Bovendien laten we de werf steeds netjes en schoon achter.

Situatie voor renovatiewerken

Resultaat na renovatiewerken door Forwarding Team BV

Grote of kleine renovaties laat u met een gerust hart over aan de vakmensen van Forwarding Team BV. Bel ons voor een afspraak, dan bespreken we uw concrete project vrijblijvend bij u thuis.

bottom of page